Estate & Design gaat verder als INStyling

In de wereld van de interieurvormgeving draait alles om creativiteit, praktisch inzicht en samenwerking. Zodra oplossingen geboden worden aan een opdrachtgever gaat het om perfecte timing en uitvoering van een project. Zo valt uiteindelijk alles op zijn plaats en kan de opdrachtgever zich verheugen op een nieuwe inrichting van zijn woning, kantoor of jacht. Krachten bundelen zich samen bij elk inrichtingsproject en om die reden breiden we uit in de breedte onder een nieuwe naam.

Logo

INStyling is een jaar geleden reeds gelanceerd als platform voor de interieurbranche, waarvoor partijen zich kunnen aansluiten om meer bekendheid te verwerven. In de praktijk van het inrichten blijkt de markt zo veelomvattend te zijn en op zoveel terreinen actief te zijn dat de naam INStyling veel meer te bieden heeft dan uitvoering, samenwerking en promotie. Voor de consument biedt INStyling inspiratie en nieuws op interieurgebied. Voor deelnemende partijen biedt INStyling bekendheid en vernieuwing. Het logo van Estate & Design verdwijnt hiermee van de markt en bundelt zich tot meer dan een handelsnaam onder de nieuwe naam INStyling.

MoodboardArtMoodboard

Als interieurvormgever maak ik mij sterk om voor consumenten en deelnemers een zo breed mogelijk gamma aan oplossingen te bieden. Het nieuwe interieur moet een ware woonbelevenis worden!

Diana van Wieringen Soeteman, interieurvormgever

Geef een reactie