Slapen op het water

Uitgerust het water op

Slapen op een boot moet net zo comfortabel zijn als slapen thuis, maar zijn er goede bootmatrassen? Sterker nog, in uw vrije tijd moet u bijkomen van de spanningen van alle dag en volledig tot rust komen. Comfortabel slapen is van het grootste belang. InStyling bezocht een producent van slaapcomfort en mocht meekijken bij de productie van hoogwaardige matrassen voor jachten en voor thuis. Neptune nautisch comfort verwerkt de beste grondstoffen in haar matrassen die in elke vorm, afmeting en dikte op ambachtelijke wijze vervaardigd worden. Een bezoek aan het atelier in het Noord-Hollandse Zwaagdijk-Oost is voor elke potentiële klant een must, zodat men weet wat er bij de vervaardiging van een goed matras komt kijken. Bezoek de stand tijdens de Hiswa in de RAI of de Hiswa te Water in de Amsterdam Marina en laat u voorlichten hoe het vaarseizoen nog aangenamer wordt!
Neptune matrasNeptune matrasNeptune matras 

Diana van Wieringen,  interieur vormgever en watersporter

Geef een reactie