Interieurvormgeving motorjacht

Interieurvormgeving motorjacht

Tijdens de bouw van een Sturiër vroeg de werf of er advies geboden kon worden bij de interieurvormgeving van het motorjacht. In samenwerking met Neptune nautisch comfort werd er een sfeerplan gemaakt voor de inrichting en de aankleding van het zitcomfort en de afwerking van de plafond- en wandpanelen aan boord.

In samenspraak met de eigenaren is gekozen voor een strakke inrichting met stoere grijs-beige stoffen in diverse variaties, die passen bij de RVS details en de kleur van de betimmering. Voor de ramen zijn horizontale jaloezieën geplaatst in een metallic kleur, die aangepast zijn aan de vorm van de ramen. Voor de bekleding van de dekbanken is een outdoor stof in een passende kleurstelling gekozen.

inrichting jacht inrichting jacht bekleding dekbanken

Geef een reactie