INTERIEURVORMGEVING by Diana

InStyling houdt zich bezig met de vormgeving van interieurs. Mooie en sfeervolle oplossingen voor de inrichting van woningen, kantoren en schepen worden in de uitvoering vooral praktisch benaderd.

Als interieurvormgever, met ervaring in de watersportbranche, probeer ik zo nauw mogelijk betrokken te zijn bij de totstandkoming van inrichtingsprojecten op velerlei gebied. Bij elk project wordt, indien nodig, een team van creatieve en vakbekwame mensen betrokken die een plan kan verwezenlijken en in staat is om het mooiste resultaat voor de opdrachtgever te creëren.

Bij ontwerpen, vormgeven en stylen gaat het om de juiste verhouding tussen maatvoering en sfeerbeleving. De uitdaging zit hem niet altijd in de aanschaf van nieuwe spullen, maar veelal in het vinden van compromissen in vorm, kleur, licht en de juiste toepassing van elementen. Daarnaast moet de keuze van nieuwe elementen maatwerk zijn zonder de smaak van de opdrachtgever uit het oog te verliezen. Als initiatiefnemer en regisseur van InStyling streef ik als vormgever en projectbegeleider naar een samensmelting van kennis en praktische uitvoering.

Laat me met u meedenken en twijfel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Diana van Wieringen | interieurvormgever

“Middels
samenwerking met partners
ontstaat er meer dan een band die versterkt”