villa VinkeveenInStyling - villa VinkeveenInStyling - villa Vinkeveen

Villa Vinkeveen – Interieurvormgeving vrijstaande villa aan de Vinkeveense Plassen. De indeling van de woonkamer en de serre werden aangepast, zodat de beleving gericht is op het water. Kleur- en verlichtingsadvies met bijpassende armaturen. Diverse nieuwe meubelen maken het interieur modern en zijn passend bij de architectuur van de woning. Met medewerking van Stout verlichting en Rupert & Rupert meubilair.

InStyling - villa AbcoudeInStyling - villa AbcoudeInStyling - villa Abcoude

Villa Abcoude – Interieurvormgeving recreatievilla aan de Vinkeveense Plassen. De woning werd voorzien van modern meubilair en er werd een werkruimte gecreëerd in het tuinhuis. Meubelen en kleurgebruik zijn in eenheid met de strakke architectuur van de woning. De indeling van het tuinhuis is aangepast, zodat er optimaal uitzicht is ontstaan over het water. Met medewerking van Rupert & Rupert meubilair, Stout verlichting, Vincent Sheppard meubilair en Reeze interieurbouw.

InStyling - villa Nieuw VennepInStyling - Villa Nieuw VennepInStyling - villa Nieuw Vennep

Villa Nieuw Vennep – Interieurvormgeving vrijstaande woning. Het kleurgebruik en de verlichting werden vernieuwd, de kasten werden vervangen door strakke op maat gemaakte. De inrichting werd aangepast aan de bestaande meubelen en de wens om de verzameling objecten een plek te geven. Met medewerking van Stijlwerk interieurbouw en de Vaan verlichting.

InStyling - winkel WeespInStyling - winkel WeespInStyling - winkel Weesp

Winkel Weesp – Aanpassing inrichting modewinkel. De routing werd aangepast en meubilair werd vernieuwd, zodat er meer overzicht is ontstaan. Centraal in de winkel zijn nu de afrekenbalie en de modeaccessoires. Alle nieuwe elementen zijn aangepast aan de bestaande inrichting. Met medewerking van Reese interieurbouw en Botman Comfort.

InStyling - showroom ZwaagdijkInStyling - showroom ZwaagdijkInStyling - showroom Zwaagdijk

Showroom Zwaagdijk- Metamorfose showroom beddenfabrikant. Herinrichting en ontwerpen van beddencollectie. Het kleurgebruik en de indeling van de ruimten zijn in harmonie met de inrichting van het pand. De klant stapt in de belevingswereld van het slaapcomfort, dat hier op ambachtelijke wijze wordt geproduceerd. Met medewerking van Stijlwerk interieurbouw en de Vaan verlichting.

InStyling - kantoor HeezeInStyling - kantoor HeezeInStyling - kantoor Heeze

Kantoor Heeze – Inrichting van een directiekantoor. Er moest rekening gehouden worden met beperkte lichtinval en het gebruik van reeds aanwezige meubelen. Met toevoeging van nieuwe elementen en een goede verdeling van het meubilair is er eenheid met de rest van het pand. Met medewerking van Atelier 82, Danklof interieurbouw, Duran verlichting, Keijser & Co meubelen en Ebru karpetten.