INSTYLING-NETWERK 

Quantasie, Marketing en Media          

‘By Quantasie’
Ondernemers vragen ons vaak een nieuwe advertentiecampagne, huisstijl of brochure te produceren. U vraagt om een middel, maar u wilt weten; hoe kan ik effectief met mijn doelgroep communiceren?

Weet u hoe u effectief met uw doelgroep kunt communiceren?
Wij bedenken en realiseren creatieve media- en communicatie concepten waar uw doelgroep door geprikkeld wordt en die passen bij de authenticiteit, de identiteit en het imago van uw onderneming.

Wij kunnen u helpen bij het optuigen of verbeteren van uw media- en communicatiestrategie. Van conceptontwikkeling tot aan concept-realisatie. Om te beginnen stellen we u veel vragen om te achterhalen wat de identiteit, de authenticiteit en het imago van uw merk is. Deze bepalingen laten uw klanten zien wie u bent, waar u voor staat en wat uw ambities zijn.

Vervolgens ontwikkelen wij een opvallend creatief concept dat daarop aansluit. Alle communicatie uitingen, van huisstijl tot aan een mailing of een website, worden hierin meegenomen en krijgen een eenduidige identiteit van uw onderneming. Met als doel om effectief met uw doelgroep te communiceren met een herkenbare uitstraling.

Pijperhof 38 | 2402 TZ Alphen aan den Rijn | 06 53342677

QDlogo-Marketingmedia2015-250px
grafischwerk-qd infostand-qd
web01-qd webvideo-qd

Voor meer kijkplezier, kijk graag op quantasie.nl en fotografie-video.nl