Bootkussens vervangen

Samenwerking met Neptune

Bootkussens hebben meer te leiden van vocht en vuil dan het bankstel in huis, ook al wordt het schip niet zeer intensief gebruikt. Zon, zee en wisseling van de luchtvochtigheid hebben zijn weerslag op de kussens in de kajuit, de salon, de kuip en aan dek. Na 10 tot 15 jaar is de veerkracht van de kussens minder en zijn de stoffen aan slijtage onderhevig. Wellicht is ook de vorm van de bootkussens niet optimaal ondersteunend voor het lichaam.[/vc_headings]

Met regelmaat wordt Diana in contact gebracht met klanten van Neptune nautisch comfort inzake advies voor de (her)stoffering van een jacht. Voor de Hallberg Rassy “Bonnefooi” werden nieuwe bootkussens gemaakt met een zogenaamde trekstrook. De kussens werden bekleed met een imitatie suède die tegen een stootje kan tijdens de wereldreis, die het schip zal gaan maken. Voor dit zeiljacht werd vooral praktisch advies gegeven, omdat het gedurende enige jaren aan alle weersomstandigheden zal worden blootgesteld.

Neptune maakt al meer dan 25 jaar hoogwaardig zit- en slaapcomfort voor jachten en is marktleider in Nederland op het gebied van nautisch comfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *