Recreatiewoning Abcoude

Deze recreatiewoning met tuinkamer aan het water werd modern klassiek ingericht. De tuinkamer werd een werkruimte met rondom zicht op de Vinkeveense plassen.

Meubelen en kleurgebruik zijn nu een eenheid met de strakke architectuur van de woning.

In de toekomst kan er nog een uitbreiding van de woonkamer gerealiseerd worden door middel van een serre.

De bar in het tuinhuis werd afgebroken om een werkruimte te creëren. Rondom is uitzicht over de Vinkeveense Plassen.

Een lange kastenwand biedt ruimte aan het archief en andere zaken. Met medewerking van Rupert & Rupert, Stout Verlichting, Vincent Sheppard Meubelen en Reese Interieurbouw.

Om een interieuradvies kracht bij te zetten kan er een moodboard gemaakt worden met fotomateriaal en stofstalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *