Photo Art by Michou

Artdirector, fotograaf, beeldenmaker en bedenker Michou van Donk – Kwanten heeft de nodige ervaring met fotografie in de breedste zin van het woord en heeft zich de afgelopen jaren ook steeds meer ontwikkeld op creatief niveau. Naast haar werkzaamheden als portret- en bruidsfotografe ontwikkelt zij ook huisstijlen, geboortekaartjes en trouwkaarten.

In haar eigen studio experimenteert Michou regelmatig met materialen en modellen om creatieve fotokunst te maken. Haar stijl heeft een mix van industriële, vintage, Scandinavische en eclectische invloeden. Wat haar fascineert is de vergankelijkheid en breekbaarheid van wat tijd met mensen doet.

Met een geheel nieuwe serie foto’s zijn mensen in een bijzondere pose voor de camera gezet, waarbij gips en klei en digitale artwork samengebracht zijn. De voorkeur voor wit en zwart blijkt uit een exclusieve oplage beelden genaamd Impermanence, die als muurdecoratie leverbaar zijn. De werken worden achter glas, in een led frame of in een fotolijst aangeboden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michou.

Michou Kwanten Artdirector & fotograaf, beeldenmaker en bedenker

Saltnpepper Smaakmakers in beeld, fotografie en vormgeving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *