Abstract met een knipoog

Grafisch vormgever, tekenaar en beeldenmaker Brigitte van Loon tekende altijd iets abstracts met een knipoog naar het realisme en vertelt het zelf als volgt.

“Al sinds mijn kinderjaren was ik bezig met tekenen en tekende altijd abstract met een knipoog naar de realiteit. Het was dan ook een vanzelfsprekende keuze om naar een vakschool te gaan waar ik mijn creativiteit verder kon ontplooien”.

Naast haar werkzaamheden als grafisch vormgever heeft zij zich ontwikkelt als tekenaar en keramiek kunstenaar. Portretten en mensfiguren maar ook abstracte vormen zijn het kenmerk in al haar werken. Dingen in een ‘vlek’ terecht laten komen waarin vorm en restvorm, donker en licht, in evenwicht zijn, waarbij alles zeer gedetailleerd weergegeven wordt.

Brigitte exposeert bij Galerie ArtiBrak in de Herenstraat 44 te Voorburg. Op 2 februari 2019 is de opening van de expositie, die begint om 15.00 uur. De gehele expositieperiode is van 30 januari t/m 24 februari 2019. http://www.artibrak.nl/p/agenda.html  

www.brigittekwantenvanloon.nl

Brigitte van Loon Grafisch vormgever, tekenaar en beeldenmaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *