Experience center Palma

Over de grenzen opereren

Een Nederlandse fabrikant van bootmatrassen biedt zijn diensten al gedurende enige tijd aan op de Balearen, de Spaanse eilandengroep in de Middellandse Zee. Omdat de activiteiten en het succes toenemen werd de behoefte steeds groter om een showroom te openen. Een 150 m² grote representatieve ruimte, op geringe afstand van de grote jachthavens in Palma de Mallorca, is aangetrokken als locatie om de jachteigenaren te informeren over goed slapen aan boord.
De gedateerde bedrijfsruimte werd in enkele weken tijd getransformeerd tot een Experience Center voor nautisch slaapcomfort. Vloeren, wanden en plafonds kregen kleur, het akoestische probleem werd opgelost, de lichtinval werd getemperd en vervolgens is de inrichting ingevlogen.

Zakelijk sfeervol leidt tot succes

Het resultaat is een showroom waar veertien matraskwaliteiten uitgeprobeerd kunnen worden. Er wordt technisch advies gegeven over materialen en kwaliteiten, er kan vergaderd en gepresenteerd worden. Op het kantoor worden adviezen uitgewerkt en kan er dagelijks gecommuniceerd worden met de productie in Nederland. De sfeer van de inrichting is een verlengstuk van de inrichting van de showroom in het Hollandse moederbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *