Showroom beddenfabrikant West-Friesland

Metamorfose in beddenland

De opdrachtgever van Instyling / Diana van Wieringen produceert hoogwaardig handgemaakt slaapcomfort. Om de consument meer slaapbeleving te geven werd de showroom in een heel nieuw jasje gegoten. Behalve een technische ruimte werd vooral ook de sfeer van de slaapkamer uitvergroot in een sfeer-showroom.

Het West-Friese slapen

Instyling ontwierp daarnaast een nieuwe beddenlijn en bedacht een nieuwe routing en indeling van de technische en de sfeer showroom. De bedden kregen allen West-Friese namen zoals model Opperdoes, Twisk, Hoorn, Medemblik, Hoogwoud en Enkhuizen. De uitvoering van de bedden en de aankleding van de showrooms werd in eigen beheer door Botman Slaapcomfort gedaan.

Tevens kreeg de stoffenkamer een nieuwe uitstraling en werd de stoffencollectie volledig vernieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *