Bij ontwerpen, vormgeven en stylen gaat het om de juiste verhouding tussen maatvoering en sfeerbeleving. De uitdaging zit hem niet altijd in de aanschaf van nieuwe spullen, maar veelal in het vinden van compromissen in vorm, kleur, licht en de juiste toepassing van elementen. Mijn kracht zit in het praktisch meedenken met de opdrachtgever en de zoektocht naar nieuwe elementen die passen bij de smaak van mijn klant. Als regisseur van een project streef ik als vormgever en projectbegeleider naar een samensmelting van kennis en praktische uitvoering.

Een advies begint altijd met een plat ontwerp. Hiermee geef je de mogelijkheden van een ruimtelijke indeling weer op basis van een inrichting op schaal. De opdrachtgever krijgt dan inzicht in de mogelijkheden die de ruimte biedt en kan hiermee gaan zoeken naar geschikt meubilair dat in de ruimte past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *