Gastenverblijf Zuid-Frankrijk

Een carport werd omgetoverd tot riant gastenverblijf op het terrein van een Zuid Franse villa. De achterzijde van de overkapping is tegen een berghelling aan gebouwd. De achterzijde van het bouwwerk is daarom donker. Alle licht moest dus aan de voorzijde gecreëerd worden.

Het resultaat is een lang gerekt gebouw met openslaande deuren aan de voorzijde. Achter de keuken is de slaapkamer gesitueerd. Door de ruimte als een loft in te delen en hoge ramen in de achtergevel te plaatsen is er voldoende licht in het heel gebouw. Op een oppervlakte van ca. 65 m2 zijn een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken gerealiseerd en is er tevens voldoende opbergruimte als ook een terras aan de voorzijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *