Outdoor Carpets

Outdoor carpets winnen aan populariteit nu we ons leven zowel binnen in huis als buiten op het terras steeds aangenamer en gezelliger maken. De trend om materialen te recyclen wint terrein, fabrikanten worden steeds innovatiever. Het tapijt PATIO dat door een Duitse firma geleverd wordt is handgeknoopt en wordt vervaardigd van hergebruikte petflessen. Hoe mooi is het dat we een stukje van de plastic afvalberg kunnen toepassen in onze leefomgeving! Het kleurenpallet van het PATIO carpet is trendy, door de grove knoop heeft het tapijt een stoere uitstraling, die past in de tuin, op de veranda of in de patio. Het carpet kan weer en wind doorstaan en kan gemakkelijk gereinigd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *