Zeezicht penthouse

Vanaf het moment dat de bouwtekening er lag mocht InStyling meedenken met de inrichting van dit penthouse aan de Costa Blanca. Vanaf de bovenste verdieping is er fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee. Het verlichtingsplan werd aangepast, de keuken werd vergroot, de inrichting van de badkamers werd gewijzigd en er werd een plan gemaakt voor de plaatsing van het meubilair. Wens van de opdrachtgever was dat binnen en buiten in elkaar over zouden lopen zodat de ruimtes groter lijken.

Mediterrane sfeer in een naturel kleurenpallet met blauwe accenten. Natuurlijke stoffen als katoen, linnen en viscose. Vanuit alle ruimtes zijn er vergezichten over zee en natuurgebied. Lange zichtlijnen binnen en buiten om de ruimtes optisch groot te laten lijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *