Zeezicht penthouse

Seaview 180 graden.

Vanaf het moment dat de bouwtekening er lag mocht InStyling meedenken met de inrichting van dit penthouse aan de Costa Blanca. Vanaf de bovenste verdieping is er fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee. Het verlichtingsplan werd aangepast, de keuken werd vergroot, de inrichting van de badkamers werd gewijzigd en er werd een plan gemaakt voor de plaatsing van het meubilair. Wens van de opdrachtgever was dat binnen en buiten in elkaar over zouden lopen zodat de ruimtes groter lijken.

Woonkamer met aangrenzend terras waarbij de schuifpui volledig in de muur verdwijnt. De vloeren lopen door in het terras waardoor het een grote ruimte lijkt.

Aan alle zijden uitzicht op zee en het aangrenzend natuurgebied.

Royale open keuken uitgevoerd in hout look. De keuken werd vergroot ten opzichte van de standaard uitvoering.

In alle ruimten zijn dezelfde kleuren en materialen gebruikt. Dit geeft rust en werkt ruimte vergrotend.

Mediterrane sfeer in een naturel kleurenpallet met blauwe accenten. Natuurlijke stoffen als katoen, linnen en viscose. Lange zichtlijnen binnen en buiten om de ruimtes groot te laten lijken.

Het verlichtingsplan werd aangepast waarbij meerdere armaturen aan de wand geplaatst zijn. Accentverlichting geeft voldoende gecentreerd licht op plaatsen waar dat nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *