Samenwerking versterkt

Mooie en sfeervolle oplossingen voor de inrichting van woningen, kantoren en schepen worden in de uitvoering vooral praktisch benaderd. Als interieur vormgever, met ervaring in de watersportbranche, probeer ik zo nauw mogelijk betrokken te zijn bij de totstandkoming van inrichtingsprojecten op velerlei gebied. Bij elk project wordt, indien nodig, een team van creatieve en vakbekwame mensen betrokken die een plan kunnen verwezenlijken en in staat zijn om het mooiste resultaat voor de opdrachtgever te creëren.

Bij ontwerpen, vormgeven en stylen gaat het om de juiste verhouding tussen maatvoering en sfeerbeleving. De uitdaging zit hem niet altijd in de aanschaf van nieuwe spullen, maar veelal in het vinden van compromissen in vorm, kleur, licht en de juiste toepassing van elementen. Daarnaast moet de keuze van nieuwe elementen maatwerk zijn zonder de smaak van de opdrachtgever uit het oog te verliezen. Als initiatiefnemer en regisseur van mijn werk streef ik als vormgever en projectbegeleider naar een samensmelting van kennis en praktische uitvoering.

Laat me met u meedenken en twijfel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Diana van Wieringen | interieur vormgever

Laat me meedenken en neem contact op

Styling superyacht
Kantoor Zwaagdijk

WERKWIJZE

 

Interieuradvies

Op locatie van de klant of in de showroom van INSTYLING wordt samen met de opdrachtgever een plan van wensen gemaakt om vervolgens tot een inrichtingsadvies te komen. Een logistiek of creatief ontwerp, een stijlplan, een kleurenplan, een moodboard en eventueel een verlichtingsplan vormen de basis van een project. De aanpak van een woning, kantoor of winkelinrichting zal dezelfde zijn als die van een jacht inrichting. Luisteren naar de opdrachtgever en hem sturen in de zoektocht naar een goede inrichting is de basis van een advies.

Woning, Kantoor en Jacht

Als een ontwerp klaar is worden er desgewenst vakmensen ingeschakeld, die jarenlange ervaring hebben in de desbetreffende branche. De watersporter mag verwachten dat zijn wensen door vakmensen uit de jachtbouw worden uitgevoerd, de particulier kan erop rekenen dat de inrichting van zijn woning door specialisten uitgevoerd wordt. Ik streef ernaar om mijn klanten vooral te ontzorgen en hen de beste oplossingen te bieden.

Informeer naar de mogelijkheden

Moodbord
Interieuradvies Instyling