Samenwerking versterkt

Diana van Wieringen ontwerpt en realiseert interieurs voor estate en jachten met een praktische signatuur: exclusief, sfeervol en warm. Samen met diverse partners werkt zij vanaf de eerste schets tot aan de oplevering in overleg met de opdrachtgever. Haar werk bestaat uit interieurvormgeving voor onroerend goed en nautische projecten, het creëren en realiseren van maatwerkoplossingen, (re)styling van de inrichting van villa’s, recreatiewoningen, zakelijke ruimtes en jachten. De smaak van de klant, de architectuur en de wensen van de opdrachtgever zijn leidend voor haar ontwerpen.

Bij ontwerpen, vormgeven en stylen gaat het om de juiste verhouding tussen maatvoering en sfeerbeleving. Als initiatiefnemer en regisseur van haar werk streeft Diana naar een samensmelting van kennis en praktische uitvoering. Zij denkt mee in oplossingen die passen als een maatpak.

Neem contact op voor vrijblijvende informatie

Styling superyacht
Kantoor Zwaagdijk

WERKWIJZE

 

Interieuradvies

Op locatie van de klant of in de showroom van INSTYLING wordt samen met de opdrachtgever een plan van wensen gemaakt om vervolgens tot een inrichtingsadvies te komen. Een logistiek of creatief ontwerp, een stijlplan, een kleurenplan, een moodboard en eventueel een verlichtingsplan vormen de basis van een project. De aanpak van een woning, kantoor of winkelinrichting zal dezelfde zijn als die van een jacht inrichting. Luisteren naar de opdrachtgever en hem sturen in de zoektocht naar een goede inrichting is de basis van een advies.

Woning, Kantoor en Jacht

Als een ontwerp klaar is worden er desgewenst vakmensen ingeschakeld, die jarenlange ervaring hebben in de desbetreffende branche. De watersporter mag verwachten dat zijn wensen door vakmensen uit de jachtbouw worden uitgevoerd, de particulier kan erop rekenen dat de inrichting van zijn woning door specialisten uitgevoerd wordt. Ik streef ernaar om mijn klanten vooral te ontzorgen en hen de beste oplossingen te bieden.

Informeer naar de mogelijkheden

Moodbord
Interieuradvies Instyling