Stylegallerie

Michou van Donk Kwanten

stylegallerie-cirkelMi

Artdirector, fotograaf, beeldenmaker en bedenker

Michou van Donk – Kwanten heeft de nodige ervaring met fotografie in de breedste zin van het woord en heeft zich de afgelopen jaren ook steeds meer ontwikkeld op creatief niveau. Naast haar werkzaamheden als portret- en bruidsfotografe ontwikkelt zij ook huisstijlen, geboortekaartjes en trouwkaarten.

In haar eigen studio experimenteert Michou regelmatig met materialen en modellen om creatieve fotokunst te maken. Haar stijl heeft een mix van industriële, vintage, Scandinavische en eclectische invloeden. Wat haar fascineert is de vergankelijkheid en breekbaarheid van wat tijd met mensen doet.

Michou heeft mensen in een bijzondere pose voor de camera gezet, waarbij gips, klei en digitale artwork samengebracht zijn. De voorkeur voor wit en zwart blijkt uit een exclusieve oplage beelden genaamd Impermanence, die als muurdecoratie leverbaar zijn. De werken worden achter glas, in een led frame of in een fotolijst aangeboden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michou.

Michou Kwanten

Artdirector & fotograaf, beeldenmaker en bedenker

Saltnpepper

Smaakmakers in beeld, fotografie en vormgeving

Brigitte Kwanten van Loon

git2

Brigitte Kwanten – van Loon (Git) tekende altijd iets abstracts met een knipoog naar het realisme en vertelt het zelf als volgt:
‘Al sinds mijn kinderjaren was ik bezig met tekenen en het werd altijd iets abstracts met een knipoog naar de realiteit. Na de middelbare school was het dan ook een vanzelfsprekende keuze om naar een vakschool te gaan waar ik mijn creativiteit verder kon ontplooien.’

Naast haar werkzaamheden als grafisch vormgever, sinds 1986, heeft zij zich ontplooid als beeldend kunstenaar in potloodtekeningen. Naast portretten ontwikkelde zij een geheel eigen stijl met realistische vormen die tezamen als ‘vlek’ een abstract geheel vormen. Hierbij streeft zij ernaar dat vorm en restvorm, donker en licht in evenwicht zijn en dat er interessante details in voor komen.

Brigitte exposeerde in februari 2019 bij Galerie ArtiBrak in de Herenstraat 44 te Voorburg.

brigittekwantenvanloon.nl

Brigitte van Loon (Git) Grafisch vormgever en beeldend kunstenaar in potloodtekeningen

Nicoline van Wonderen

Artist in mosaics

Nicoline creëert vrij werk en in opdracht foto gelijkende mozaïeken met diverse materialen. Ze verwerkt glas, tegeltjes, spiegelglas, porselein, wol, vilt, satijn, fluweel, kralen, parels, kristal, chenille draad, raffia, elektriciteitssnoer, touw, koord, veertjes, schelpen enz.

Deze unieke zelfontwikkelde techniek biedt haar de mogelijkheid om oneindig te experimenteren. De mogelijkheden om de materialen toe te passen zijn bijna oneindig.

mozaieknicoline.com