Stylegalerie

Michou van Donk Kwanten

stylegallerie-cirkelMi

Artdirector, fotograaf, beeldenmaker en bedenker

Michou heeft mensen in een bijzondere pose voor de camera gezet, waarbij gips, klei en digitale artwork samengebracht zijn. De voorkeur voor wit en zwart blijkt uit een exclusieve oplage beelden genaamd Impermanence, die als muurdecoratie leverbaar zijn.

www.michouvandonk.nl

Brigitte Kwanten van Loon

git2

Grafisch vormgever en kunstenaar in potloodtekeningen 

Brigitte tekende altijd iets abstracts met een knipoog naar het realisme.

Al sinds mijn kinderjaren was ik bezig met tekenen en het werd altijd iets abstracts met een knipoog naar de realiteit. Het was dan ook een vanzelfsprekende keuze om naar een vakschool te gaan waar ik mijn creativiteit verder kon ontplooien.

Naast haar werkzaamheden als grafisch vormgever, sinds 1986, heeft zij zich ontplooid als kunstenaar in potloodtekeningen. Naast portretten ontwikkelde zij een geheel eigen stijl met realistische vormen die tezamen als ‘vlek’ een abstract geheel vormen. Hierbij streeft zij ernaar dat vorm en restvorm, donker en licht in evenwicht zijn en dat er interessante details in voor komen.

Brigitte exposeerde in februari 2019 bij Galerie ArtiBrak in de Herenstraat 44 te Voorburg. http://www.artibrak.nl/2019/02/artibrak-tentoonstelling-2-februari-2019.html 

www.brigittekwantenvanloon.nl

Pencil - Like an Animal
Pencil - Cascading
Pencil - Risk of Collapse
Pencil - Spiral Staircase