Stylegallerie

Michou van Donk Kwanten

stylegallerie-cirkelMi

Artdirector, fotograaf, beeldenmaker en bedenker

Michou heeft mensen in een bijzondere pose voor de camera gezet, waarbij gips, klei en digitale artwork samengebracht zijn. De voorkeur voor wit en zwart blijkt uit een exclusieve oplage beelden genaamd Impermanence, die als muurdecoratie leverbaar zijn.

www.michouvandonk.nl

Brigitte Kwanten van Loon

stylegallerie-cirkelGit

Grafisch vormgever, tekenaar en beeldenmaker

Brigitte tekende altijd iets abstracts met een knipoog naar het realisme.

Al sinds mijn kinderjaren was ik bezig met tekenen en tekende altijd abstract met een knipoog naar de realiteit. Het was dan ook een vanzelfsprekende keuze om naar een vakschool te gaan waar ik mijn creativiteit verder kon ontplooien.

Naast haar werkzaamheden als grafisch vormgever heeft zij zich ontwikkelt als tekenaar en keramiek kunstenaar. Portretten en mensfiguren maar ook abstracte vormen zijn het kenmerk in al haar werken. Dingen in een ‘vlek’ terecht laten komen waarin vorm en restvorm, donker en licht in evenwicht zijn waarbij alles het liefst zo gedetailleerd mogelijk is.

Brigitte exposeert bij Galerie ArtiBrak in de Herenstraat 44 te Voorburg. Op 2 februari 2019 is de opening van de expositie, die begint om 15.00 uur. De gehele expositieperiode is van 30 januari t/m 24 februari 2019. http://www.artibrak.nl/p/agenda.html  

www.brigittekwantenvanloon.nl

Pencil - Out of the box - 2018
Pencil - Sit down - 2018
Pencil - Risk of Collapse - 2018
Pencil - Like an Animal - 2018